Calatorii

# instagrammeri #instafestival #festival

Incepe Instafestival - primul festival dedicat instagrammerilor

Comunitatea instagrammerilor din Romania este o forta din ce in ce mai mare iar postarile lor ofera continut tot mai valoros. Fenomenul a dat nastere in ultima perioada unor evenimente specifice comunitatii, asa cum sunt instameet-urile si mai nou, Instafestival.

 

Instafestival este primul festival dedicat instagrammerilor din Romania. Evenimentul anului va reuni peste 200 de creatori de continut se vor reuni pe 21 aprilie la primul festival dedicat lor - Instafestival, unde inscrierile s-au epuizat in mai putin de 48 de ore de la data anuntarii evenimentului.

"Comunitatea instagrammerilor din Romania a inceput sa se contureze frumos, prin seria de instameeturi, tocmai de aceea acum putem sa avem un Instafestival care aduce sub acelasi acoperis mai multe nise. Acest eveniment este pentru pasiunea pe care acesti oameni au dezvoltat-o din ce in ce mai mult in ultima perioada si este totodata o oportunitate sa se cunoasca mai bine", a declarat Adrian Dan, creator de continut si organizator Instafestival.

Evenimentul va incepe cu un instawalk in Bucuresti (ora 13:00), pe Calea Victoriei, si va continua la Dumbrava Vlasiei (ora 14:00), acolo unde participantii se vor bucura de concerte sustinute de Giulia, Jean F. Gavrila si Delia Rus. Atmosfera va fi intretinuta si de un DJ, Gabriel DT.

Accesul la Instafestival se face in urma confirmarii primite pe e-mail dupa efectuarea inscrierii si doar in baza bratarii primite de la echipa de organizare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea