Amenajarea casei

#cataracta #bufnita zeus #ctaracta bufnita #ctaracta pasari #animale salbatice #bufnita #zeus #pasare #animale

Tragica poveste a lui Zeus, bufnita oarba cu stele in ochi

Zeus, o bufnita din California, a fost salvat intr-o dimineata de pe terasa unei case, dupa ce in timpul zborului s-a lovit de perete.

Bufnita a ajuns la “Wildlife Learning Center” din Sylmar, California unde a fost consultata de medici. In urma consultului acestia au constatat ca pasarea nu era ranita, insa era foarte speriata. Accidentul a fost cauzat de faptul ca Zeus sufera de cataracta, o boala oculara care ii afecteaza 90% din vedere.

Din aceasta cauza, Zeus nu se mai poate intoarce in libertate, acesta fiind incapabil sa se apere de pradatori sau sa vaneze.

Pasarea a ramas la “Wildlife Learning Center”, unde este ingrijita in permanenta de voluntarii centrului. Acestia l-au botezat Zeus, datorita ochilor de culoare albasta, asemanatoare cerului si a puctelor deschise la culoare, asemanatoare stelelor (Zeus, in mitologia greaca, este zeul cerului si al fulgerelor).

Zeus este foarte prietenos cu oamenii si adora sa se afle in preajma acestora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare